Aursnes verkozen tot FR12 Speler van de Maand december

Aursnes verkozen tot FR12 Speler van de Maand december

Fredrik Aursnes is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de FR12 Speler van de Maand december. De Noor ziet zijn uitstekende seizoenstart daarmee beloond worden.

De middenvelder begon in de maand december in alle zeven wedstrijden in de basis en gaf daarin één assist. Alleen Marcos Senesi miste deze maand ook geen wedstrijd. Aursnes scoorde in december gemiddeld ook het hoogste cijfer van alle selectiespelers met meer dan drie gespeelde wedstrijden: een 6.8.

Meer dan 5400 bezoekers brachten hun stem uit op zijn of haar Speler van de Maand december; Aursnes ontving liefst 49% van de stemmen. Orkun Kökcü, die zelf ook aan een sterk seizoen bezig is, ontving 34% van de stemmen. Lutsharel Geertruida werd laatste; 17% van de bezoekers stemde op de verdediger.

Aursnes liet onlangs in Hand in Hand weten persoonlijk nog stappen te willen maken. ''Nog wat meer lef tonen aan de bal, een nog sterkere passer worden. Er zijn altijd verbeterpuntjes en ik heb er alle vertrouwen in dat ik de Feyenoord-supporters nog meer kan bieden. Ik hoop dat ze mij in hun hart zullen sluiten. Dat ze mij zullen herinneren als een speler die altijd alles gaf, iedere wedstrijd weer. Die bereid was om hard te werken en de club heeft geholpen aan nieuwe hoogtepunten. Dan is mijn tijd bij Feyenoord een succes geweest."

Afgelopen maand
Cyriel Dessers werd in november door de leden van FR12 verkozen tot Speler van de Maand. Meer dan 65% van de 5000 stemmers stemde op de spits van Feyenoord, de nummer twee was Gernot Trauner met 15% van de stemmen, Fredrik Aursnes werd derde met 14% en Justin Bijlow werd vierde met 5% van de stemmen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties