"Aursnes is één van de beste aankopen dit seizoen in de Eredivisie"

"Aursnes is één van de beste aankopen dit seizoen in de Eredivisie"

Feyenoord is de laatste weken vaak sterk vertegenwoordigd in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Ook na een teleurstellend gelijkspel tegen FC Groningen was er dit keer weer plek voor twee Feyenoorders. Arnold Mühren stelde het elftal namens de krant samen en koos daarin voor onder meer Gernot Trauner en Fredrik Aursnes.

"Omdat hij zijn grenzen kent", gaf Mühren als reden mee voor de keuze voor Trauner. "Hij weet precies wat hij wel en wat hij niet kan en was belangrijk bij de goal tegen FC Groningen. Hij was ook fantastisch door de lucht en heeft een goede inspeelpass." Overigens werd Trauner de afgelopen weken ook door andere rapporteurs vaak in het elftal opgenomen.

Wie doorgaans iets minder benoemd wordt, is Aursnes. "Hij is een van de beste aankopen van dit seizoen in de Eredivisie", merkte Mühren op. "Het is een stabiele jongen, die niet de ene keer een 8 speelt en dan weer drie keer een 5. Hij speelt altijd voldoendes. Hij houdt het middenveld dicht als Feyenoord in de aanval is en ziet aan de bal vaak de diepte en doet dan ook nuttige dingen. Een jongen waar je van op aan kunt. Ik hou van dit soort types."

Elftal van de Week:
Vindahl (AZ); Hatzidiakos (AZ), TRAUNER, Martínez (Ajax), Wijndal (AZ); AURSNES, Clasie (AZ), Gravenberch (Ajax); Seuntjens (Fortuna Sittard), Pavlidis (AZ), Openda (Vitesse)

Lees meer over
Gernot Trauner Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties