Dessers verkozen tot FR12 Speler van de Maand november

Dessers verkozen tot FR12 Speler van de Maand november

Cyriel Dessers is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de FR12 Speler van de Maand november. De spits kende een topmaand waarin hij twee keer de matchwinner werd én verantwoordelijk was voor het laatste punt dat nodig was voor Europese overwintering in de Conference League.

De uitstekende vorm van Dessers begon eigenlijk eind oktober al op bezoek bij Sparta. De spits maakte toen in de laatste minuut de winnende. Een aantal dagen later maakte Dessers de 1-2 in Berlijn tegen Union Berlin voordat hij ook in de wedstrijd erop in de laatste minuut het enige doelpunt tegen AZ maakte: 1-0. Zijn topmaand werd helemaal bekroond toen Dessers in de wedstrijd tegen Slavia Praag met twee doelpunten Feyenoord de eerste Europese overwintering sinds het seizoen 2014 – 2015 bezorgde.

In totaal stemden ruim vijfduizend mensen op zijn of haar FR12 Speler van de Maand. Meer dan 65% stemde op Dessers, de nummer twee was Gernot Trauner met 15% van de stemmen, Fredrik Aursnes werd derde met 14% en Justin Bijlow werd vierde met 5% van de stemmen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties