Arnesen: "Beter voor hem om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven"

Arnesen: "Beter voor hem om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven"

Na zijn eerste seizoen bij Feyenoord is Santiago Gimenez afgereisd naar Mexico om zich met zijn nationale elftal voor te bereiden op een drukke interlandperiode. Ondertussen staat de spits in de belangstelling van diverse topclubs.

SS Lazio is één van de clubs die geïnteresseerd lijkt in de spits van Feyenoord. Voor SportItalia was het reden genoeg voor een interview met Frank Arnesen, die Gimenez vervolgens publiekelijk adviseert om te blijven bij Feyenoord. "Gimenez is een heel interessante speler, net als Hojlund (Deense speler van Atalanta Bergamo, Red.) linksbenig en fysiek erg sterk. Bij Feyenoord speelde hij slechts vijf maanden als basisspeler. Hij had weinig in te brengen in de twee wedstrijden tegen Roma, ik denk dat het beter voor hem is om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven: volgend jaar spelen ze in de Champions League en kan hij meer ervaring opdoen."

Bij aankomst op het vliegveld in Mexico vertelde de spits tegenover de landelijke pers dat foto's van zijn vader en zaakwaarnemer in Italië slechts te maken hadden met een 'persoonlijke voetbalreis'. "Er is interesse van andere teams, maar voor nu is er niets concreet. Niets is formeel, dus ik praat liever niet, omdat slechts geruchten zijn. Ik denk alleen maar aan Feyenoord.''

Lees meer over
Frank Arnesen Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties