Gimenez opgeroepen voor nationale elftal van Mexico

Gimenez opgeroepen voor nationale elftal van Mexico

De goede vorm van Santiago Gimenez is ook bij de bondscoach van Mexico niet onopgemerkt gebleven. Diego Cocca heeft de spits van Feyenoord geselecteerd in zijn selectie voor de komende interlands.

Voor Gimenez zal zijn vakantie behoorlijk worden ingekort door het drukke programma van Mexico. In de periode van 16 juni tot en met 3 juli speelt het elftal van Cocca zeven wedstrijden, dit is inclusief een finale of troostfinale van de CONCACAF Nations League. De andere wedstrijden worden gespeeld in de groepsfase van de CONCACAF Gold Cup.

De Mexicanen spelen deze periode eerst twee oefenwedstrijden tegen Guatemala en Kameroen, hierbij zal Gimenez nog niet aansluiten in verband met een korte vakantie. Terwijl de voorbereiding van Feyenoord begint op 4 juli, staan er (los van onderstaand programma) zelfs nog een mogelijke kwartfinale, halve finale en finale van de Gold Cup op het programma. Deze wedstrijden worden pas afgewerkt op 9, 12 en 17 juli.

Programma Mexico
Donderdag 8 juni, 4:00 uur | Oefeninterland Mexico - Guatemala (zonder Gimenez)

Zondag 11 juni, 4:00 uur | Oefeninterland Kameroen - Mexico (zonder Gimenez)

Vrijdag 16 juni, 4:00 uur | Halve finale Nations League USA - Mexico

Maandag 19 juni, n.t.b. | Finale of troostfinale Nations League tegen Panama of Canada

Maandag 26 juni, 2:00 uur | Gold Cup Mexico - Honduras

Vrijdag 30 juni, 4:00 uur | Gold Cup Haïtï - Mexico

Maandag 3 juli, 3:00 uur | Gold Cup Mexico - Qatar

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties