Gimenez ontkracht geruchten: "Voor nu is er niets concreet"

Gimenez ontkracht geruchten: "Voor nu is er niets concreet"

Direct na de seizoensafsluiting op trainingscomplex 1908 vertrok Santiago Gimenez met zijn vriendin Fer Serrano naar Mexico. Bij aankomst op het vliegveld vertelde de spits van Feyenoord tegenover Azteca Deportes over de geruchten rond een transfer.

In diverse buitenlandse roddelbladen werd er geschreven over een mogelijke transfer van Gimenez naar onder andere AC Milan. Aanleiding van deze berichten waren foto's van zijn zaakwaarnemer die gepubliceerd waren op Instagram. Bij aankomst in Mexico ging de Feyenoorder gelijk in op de situatie: "Mijn vader en mijn zaakwaarnemer maakten een reis, maar het was meer voor het voetbal dan om clubs te spreken, dus sommige foto's werden geüpload, maar niets anders."

"Er is interesse van andere teams, maar voor nu is er niets concreet. Niets is formeel, dus ik praat liever niet, omdat slechts geruchten zijn. Ik denk alleen maar aan Feyenoord'', voegde Gimenez eraan toe.

Mexicaans elftal
Ondanks dat het nog afwachten is tot de definitieve selectie van Mexico, is het voor iedereen een zekerheid dat de Feyenoorder in het elftal zal zitten. Hij heeft zelfs al aangegeven niet aanwezig te zijn bij de eerste oefeninterland op 7 juni, omdat hij op vakantie wil. Ook vertelt hij over het contact met zijn nieuwe bondscoach. "We praten veel, heel veel. Hij is een coach die veel persoonlijke communicatie met mij heeft gehad en natuurlijk vind je dat als speler prettig, het geeft je vertrouwen en zorgt voor een extra boost."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties