Toornstra maakt 100e treffer: ''Daar mag je best trots op zijn''

Toornstra maakt 100e treffer: ''Daar mag je best trots op zijn''

In de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk stond niks meer op het spel, maar toch tekende Jens Toornstra voor een bijzondere treffer. Zijn goal, de 2-0, was zijn honderdste doelpunt in het betaald voetbal. Na afloop was hij uiteraard trots op dat bijzondere aantal.

Toornstra hoorde pas na afloop van zijn bereikte mijlpaal, zo vertelde hij voor de camera's van Feyenoord. "Het voelt niet anders dan een ander doelpunt, maar voor de statistieken is het zeker mooi. Ik denk dat als je honderd goals mag maken in je carrière, je daar best trots op mag zijn. Dat ben ik ook. Nu op naar de volgende."

De middenvelder heeft 436 wedstrijden nodig gehad om zijn honderd doelpunten te maken. Ook was hij daarin goed voor 74 assists. Toornstra speelde tegen RKC zijn 260e wedstrijd in het shirt van Feyenoord. Voor de Stadionclub, waar hij inmiddels al zeven seizoenen speelt, scoorde hij zestig keer en gaf hij 51 assists.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties