''Als hij Bozeník aan het voetballen krijgt, bewijst hij ongelijk Advocaat''

dinsdag 13 april 2021 21:16 53.180 keer bekeken 174 reacties Pro Shots

Robert Bozenik ligt al langere tijd onder vuur en lijkt onder Dick Advocaat op weinig speeltijd te kunnen rekenen. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam is zelfs nog stelliger. "Er moet een pandemie uitbreken onder al die spelers, dan krijgt hij misschien een kansje. Maar hij ziet het gewoon niet in hem zitten."

Schrijver Michel van Egmond heeft de hoop nog niet opgegeven. "Ik hoop dat Bozeník blijft. Dat lijkt me een perfecte lakmoesproef voor Arne Slot. Als hij Bozeník aan het voetballen krijgt, zelfvertrouwen weet te geven en hem in het juiste systeem laat spelen, dan bewijst hij het ongelijk van Advocaat. En dan onderstreept hij zijn kwaliteit dat hij jonge spelers beter kan maken", aldus Ven Egmond in de Dick Voormekaar podcast.

Krabbendam ziet ook nog wel mogelijkheden. "Maar het is wel zo dat als je met hem speelt, dat je ervoor moet zorgen dat hij pas in de laatste fase aan de bal komt. Het is niet zo dat je een spits hebt die je inspeelt, kaatst en er lekker omheen kan bewegen. Nee, hij heeft zoals Denzel Dumfries zei: 'harde voetjes'."

Gerelateerd nieuws
174 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 54 mensen actief, waarvan 27 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved