''Als hij Bozeník aan het voetballen krijgt, bewijst hij ongelijk Advocaat''

''Als hij Bozeník aan het voetballen krijgt, bewijst hij ongelijk Advocaat''

Robert Bozenik ligt al langere tijd onder vuur en lijkt onder Dick Advocaat op weinig speeltijd te kunnen rekenen. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam is zelfs nog stelliger. "Er moet een pandemie uitbreken onder al die spelers, dan krijgt hij misschien een kansje. Maar hij ziet het gewoon niet in hem zitten."

Schrijver Michel van Egmond heeft de hoop nog niet opgegeven. "Ik hoop dat Bozeník blijft. Dat lijkt me een perfecte lakmoesproef voor Arne Slot. Als hij Bozeník aan het voetballen krijgt, zelfvertrouwen weet te geven en hem in het juiste systeem laat spelen, dan bewijst hij het ongelijk van Advocaat. En dan onderstreept hij zijn kwaliteit dat hij jonge spelers beter kan maken", aldus Ven Egmond in de Dick Voormekaar podcast.

Krabbendam ziet ook nog wel mogelijkheden. "Maar het is wel zo dat als je met hem speelt, dat je ervoor moet zorgen dat hij pas in de laatste fase aan de bal komt. Het is niet zo dat je een spits hebt die je inspeelt, kaatst en er lekker omheen kan bewegen. Nee, hij heeft zoals Denzel Dumfries zei: 'harde voetjes'."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties