''Als Feyenoord elke week zo speelde, stonden ze al lang tweede''

donderdag 25 februari 2021 00:00 47.360 keer bekeken 164 reacties Pro Shots

Vanuit het Feyenoord-kamp was de conclusie na de uitwedstrijd tegen FC Groningen duidelijk: de Rotterdammers domineerden de wedstrijd en hebben zichzelf tekort gedaan. Ook Danny Buijs kon zich daarin vinden. De trainer van Groningen was na afloop van de wedstrijd realistisch.

"De eerste helft hebben we er een wedstrijd van kunnen maken. Feyenoord kreeg een paar kansen, maar wij ook", analyseerde Buijs voor de camera van ESPN. "De tweede helft moesten we overleven en hopen dat we de nul hielden en misschien in de counter iets terug konden doen. Dat zat er niet meer in, dan moet je overleven."

De credits daarvoor gingen naar de bezoekers. "Feyenoord heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Ik zei net gekscherend tegen Bas van Noortwijk: 'Als Feyenoord elke week zo speelt, hadden ze al lang tweede gestaan.' Het vervelende voor Feyenoord is dat ze dat in een aantal wedstrijden niet gebracht hebben, maar ik vond Feyenoord vandaag gewoon heel goed spelen."

Gerelateerd nieuws
164 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 676 mensen actief, waarvan 264 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved