''Advocaat maakt zich druk over wat er wordt gezegd aan praattafels''

zaterdag 23 januari 2021 10:16 42.575 keer bekeken 133 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord heeft Dick Advocaat inmiddels weer wat te kiezen als trainer: de ziekenboeg stroomt leeg en zo goed als alle posities zijn dubbel bezet. Columnist Wim Kieft snapt daarom ook niet waar Advocaat zich, volgens hem, zo druk om maakt de laatste tijd. "Inmiddels hebben ze bij Feyenoord Lucas Pratto ook min of meer afgeschreven. Nogal opportuun na drie duels."

"Terwijl ze bij zijn debuut tegen Sparta riepen dat Pratto als spits wist waarom het draaide, hij in het strafschopgebied bleef, een neus voor de goal had en goede loopacties liet zien", aldus Kieft in De Telegraaf. "Intussen maakt Dick Advocaat zich druk over wat er wordt gezegd aan praattafels en is hij teleurgesteld in Ruud Gullit. Die vroeg zich in zijn column af of het gebrek aan vertrouwen bij veel Feyenoorders komt omdat Dick altijd om versterking vraagt of dat de buitenwacht geen vertrouwen in Feyenoord heeft. Als ik Advocaat dan zo hoor, vraag ik me altijd af: waarom kijkt hij alles en raakt het hem nog?"

"Advocaat doet het prima bij Feyenoord: na het bereiken van de finale staat hij nu alweer in de kwartfinale van de KNVB-beker en achtervolgt hij koploper Ajax op slechts zes punten. Bij Feyenoord heeft Advocaat de beschikking over een aantal spelers, zoals bijvoorbeeld Nicolai Jørgensen, dat niet altijd levert. Met Pratto erbij en Bryan Linssen, die als vervanger van Pratto scoorde tegen Heracles Almelo, heeft Advocaat tenminste de keus om te rouleren."

Gerelateerd nieuws
133 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75084 leden - Op dit moment zijn 680 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved