''Na deze speeldag willen we boven Feyenoord staan''

''Na deze speeldag willen we boven Feyenoord staan''

Thomas Letsch heeft het dit seizoen goed voor elkaar met Vitesse. De Arnhemmers doen mee om de bovenste plaatsen en spelen goed voetbal. De trainer verwacht dan ook een goed resultaat tegen Feyenoord in de wedstrijd van aanstaande zondag.

Feyenoord is al 26 duels ongeslagen in de Eredivisie en Letsch krijgt de vraag of de ploeg van Dick Advocaat wel is te verslaan. "In de competitie lijkt het moeilijk. Het lukt clubs in de Europa League wel. Maar hoe dan ook, Feyenoord zal vertrouwen hebben nu ze al 26 wedstrijden niet hebben verloren. Maar het mag duidelijk zijn dat elke serie een keer eindigt en wij willen degene zijn die Feyenoord verslaat. Natuurlijk wilden de anderen dat ook, maar wij zijn zelfverzekerd en willen stijgen. Na deze speeldag willen we boven Feyenoord staan.''

"We hebben laten zien dat we het goed doen tegen topteams. We kunnen dit. Als je iets wil bereiken in de competitie, moet je deze wedstrijden winnen. Feyenoord heeft veel kwaliteit en een supertrainer met Dick Advocaat. Hij weet hoe hij voetbal wil spelen. Die combinatie maakt het lastig tegen ze te spelen en maakt hen zo succesvol." De trainer van Vitesse kijkt met veel bewondering naar Advocaat. "Ik kan natuurlijk nog veel van hem leren. Hij heeft zoveel beleefd en zoveel succes gehad. Ik verheug me er echt op hem te leren kennen en tegen hem te spelen."

Lees meer over
Vitesse Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties