MATCHDAY! Feyenoord heeft overwinning nodig voor overwintering

MATCHDAY! Feyenoord heeft overwinning nodig voor overwintering

Feyenoord hoeft vandaag niet op twee gedachten te hinken, want alleen een zege op Wolfsberger AC volstaat om Europees te overwinteren. Na het zeer merkwaardige thuisverlies tegen Wolfsberger (1-4, met een zeer dubieuze rol voor de scheidsrechter en drie strafschoppen tegen) zullen er vast ook nog wat revanchegevoelens leven bij de Rotterdammers. Zeker omdat de Oostenrijkers na de wedstrijd uitgebreid de tijd namen om Feyenoord uit te lachen vanwege de gegeven strafschoppen. De wedstrijd is vanaf 21:00 te zien op RTL 7 en FOX Sports 2.

Er is een kans dat sterkhouders Leroy Fer en Luis Sinisterra morgen hun eerste speelminuten sinds hun blessures zullen gaan maken. Verder lijkt ook Bryan Linssen op tijd fit te zijn voor de wedstrijd. Er zal op een slecht veld gespeeld moeten worden, maar daar maakt trainer Dick Advocaat zich geen zorgen om. ''Het veld is heel slecht, maar dat is voor beide partijen. Je zal je spel moeten aanpassen naar de omstandigheden die er zijn."

"Defensief risico nemen op dit veld kan heel verkeerd aflopen. Met de opbouw gaat het een probleem zijn en daarin moet je je aanpassen. Wij mogen hier vanavond ook niet trainen en dat heb ik nog nooit meegemaakt. Dat hoort er allemaal bij. De omstandigheden zijn niet geweldig, maar daar moet je het niet over hebben. Je moet zorgen dat je er morgen staat.''

De UEFA heeft scheidsrechter Paweł Raczkowski aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties