''Daardoor voel ik me sterker dan ooit bij Feyenoord''

''Daardoor voel ik me sterker dan ooit bij Feyenoord''

Ridgeciano Haps lijkt dit seizoen definitief door te breken bij Feyenoord. De verdediger bloeit helemaal op in het shirt van de Rotterdammers en is een van de weinige lichtpuntjes in het elftal van Dick Advocaat. Dit heeft mede te maken met de fitheid van Haps.

"Ik ben eerder teruggekomen van vakantie en voel me nu sterker dan ooit", vertelt Haps in Studio Feyenoord. "Ik word ook geholpen door een mental coach. Die is er voor me op geestelijk gebied, maar helpt me ook fysiek gezien. Ik sta er op dit moment echt goed voor, beter dan in afgelopen jaren." Haps scoorde in zes wedstrijden al drie keer.

Haps heeft veel te danken aan trainer Dick Advocaat. "Er is veel veranderd sinds zijn komst. Daarvoor was het niet goed en sinds de komst van Dick hebben we de lijn omhoog ingezet. Helaas eindigde de competitie van vorig jaar eerder dan we gedacht hadden, maar we zaten er dicht tegenaan."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties