Transfermarkt gesloten: overzicht seizoen 2020/2021

Transfermarkt gesloten: overzicht seizoen 2020/2021

De transfermarkt is gesloten en Feyenoord heeft zich op de slotdag niet meer op die transfermarkt geroerd. Trainer Dick Advocaat heeft afgelopen zondag de wens uitgesproken om Joshua Zirkzee nog te huren van Bayern Munchen. Tot een overeenkomst is het uiteidenlijk niet gekomen en dus moet Advocaat het doen met de spitsen Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík.

Feyenoord heeft in totaal zes spelers naar De Kuip gehaald. Francesco Antonucci, die overkwam van AS Monaco, is door de Rotterdammers direct weer verhuurd aan FC Volendam. Technisch directeur Frank Arnesen ziet in de Belg een speler voor de toekomst die uiteindelijk voor veel geld verkocht kan worden. Verder lijkt Feyenoord een voltreffer te hebben met Joao Carlos Teixeira. De Portugees maakte tijdens zijn eerste wedstrijden een grote indruk.

De grootste winst voor Feyenoord afgelopen transferperiode is het behouden van Marcos Senesi en Steven Berghuis. De twee Feyenoorders werden in verband gebracht met een stap naar het buitenland. Diverse clubs hebben ook voorzichtig geïnformeerd. Tot een definitieve transfer is het uiteindelijk niet gekomen. De twee sterkhouders zijn dus minimaal tot de winterstop te bewonderen in De Kuip.

Inkomend Club Positie
Bryan Linssen Vitesse Aanvaller
Christian Joe Conteh FC Sankt Pauli Aanvaller
Francesco Antonucci AS Monaco Middenvelder
Joao Carlos Teixeira Vitoría Guimarães Middenvelder
Mark Diemers Fortuna Sittard Middenvelder
Uroš Spajić Krasnodar Verdediger
Uitgaand Club Positie
Calvin Verdonk Famalicão Verdediger
Crysencio Summerville Leeds United Aanvaller
Edgar Miguel Ié Trabzonspor (was gehuurd) Verdediger
Francesco Antonucci FC Volendam (verhuurd) Middenvelder
Jan-Arie van der Heijden Willem II (transfervrij) Verdediger
Liam Kelly Oxford United (verhuurd) Middenvelder
Oguzhan Özyakup Besiktas (was gehuurd) Middenvelder
Renato Tapia Celta de Vigo Middenvelder
Rick Karsdorp AS Roma (was gehuurd) Verdediger
Wouter Burger Sparta (verhuurd) Middenvelder
Lees meer over
De Kuip Willem II Steven Berghuis Calvin Verdonk Fortuna Sittard Dick Advocaat Rick Karsdorp Renato Tapia Crysencio Summerville Liam Kelly Leroy Fer Bryan Linssen George Johnston Marcos Senesi Frank Arnesen Mark Diemers João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties