''Ik probeer me er zo veel mogelijk van af te schermen''

''Ik probeer me er zo veel mogelijk van af te schermen''

De meningen van de supporters over de komst van Bryan Linssen waren verdeeld. De 29-jarige aanvaller zelf maakt zich daar niet druk over. Linssen is zelf niet actief op sociale media en dus krijgt ook niet alles mee.

"Ik probeer me er zo veel mogelijk van af te schermen en ook niet zo veel dingen te lezen'', vertelt Linssen in gesprek met RTV Rijnmond. ''Heel veel mensen zijn blij dat je komt, maar er zijn ook veel mensen die er minder blij mee zijn. Je weet dat Feyenoord een heel grote achterban heeft. Op social media schrijft iedereen wat 'ie wil, dus dat hoef ik allemaal niet te lezen."

"Misschien omdat ik nu wat ouder ben. Natuurlijk deed ik dat vroeger wel. Als ik gescoord had, dan vond ik het mooi om alles te lezen. En als ik slecht had gespeeld, dan deed ik dat niet. Alleen nu realiseer ik me dat ik dat allemaal niet nodig heb en dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd."

Linssen houdt zelf online ook niks bij. "Ook om privéredenen. Op social media wordt toch alles mooier gemaakt dan het is. Iedereen wil laten zien hoe mooi leven die heeft. En niet iedereen hoeft het te zien dat ik in een dikke auto rijd. Dat doe ik overigens niet hoor, maar bij wijze van spreken."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties