''Ik kijk nooit negatief naar mezelf, gewoon beter in alles worden''

''Ik kijk nooit negatief naar mezelf, gewoon beter in alles worden''

Naoufal Bannis redde gisteren een punt voor Feyenoord Onder 21 in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De aanvaller heeft de gedwongen coronapauze zo goed mogelijk ingevuld. "Ik ben drie keer in de week krachttraining gaan doen en twee keer in de week veldtraining. Dat is gewoon ritme blijven houden, maar een wedstrijd is natuurlijk wel wat anders."

Voorlopig zit Bannis nog niet bij de selectie van Feyenoord 1. "Ik wil gewoon mijn voeten laten spreken, goals maken en dan komt alles wel vanzelf." Met Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík heeft hij minstens twee concurrenten boven zich in de pikorde staan. Toch let Bannis niet specifiek op de twee spitsen. "Op TV kijk ik wel naar hoe ze scoren, maar meestal probeer ik me op mezelf te focussen. Ik wil een goede spits worden, sterk aan de bal. Daar ben ik nu echt mee bezig. Ik kijk nooit negatief naar mezelf, gewoon beter in alles worden. Het kan altijd beter he."

Feyenoord Onder 21 wil (of eigenlijk: moet) in het aanstaande seizoen kampioen worden om zo een stap dichter bij de Keuken Kampioen Divisie te komen. "Druk is altijd goed: het eerste doel van ons is om kampioen te worden en jezelf in the picture spelen." Bannis zelf weet wel wat hij van zichzelf verwacht. "Ik stel gewoon doelen per seizoen, dit seizoen minimaal vijftien doelpunten." Dat moet dus gebeuren in wat Divisie 1 heet (en twee promoties af is van de Keuken Kampioen Divisie). Of er ook nog doelpunten voor hem mogelijk zijn in de eredivisie dit seizoen? "Ik hoop het, ik ben er gretig voor."

Lees meer over
ADO Den haag Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties