Kein Geloel: ''Over vijf jaar speelt iedereen met Bozenik op de PlayStation''

dinsdag 11 augustus 2020 07:34 75.610 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

Het is corona dat de klok slaat bij Feyenoord. De supporters mogen alleen onder strenge voorwaarden naar De Kuip komen. Afgelopen zondag tegen Sparta werd er voor het eerst geoefend onder de nieuwe omstandigheden. Mét mondkapje dus, en zonder gezang. En dat was voor Johan, Marijn en Wesley best even wennen. Maar gelukkig was het genieten van vooral Summerville, Haps, Senesi, Azarkan en Boženík tegen de stadgenoot.

Van Beek beleefde een horror rentree, hij lijkt weer maanden te moeten missen met een zware blessure. Dat gaat niet de regel worden als het aan de nieuwe performance coach Rick Cost ligt. Wie is deze man, waarom zou hij de breekbare Haps en Jørgensen fit houden én waarom is hij beter dan zijn voorgangers? En uiteraard gaat het over spitsentrainer Robin van Persie: zijn werk was tegen Sparta al terug te zien. En als het allemaal volgens plan gaat, dan is Boženík over een paar jaar het idool van iedere PlayStation-speler.

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 738 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved