'Summerville en Feyenoord bereiken een akkoord'

vrijdag 7 augustus 2020 18:07 91.280 keer bekeken 369 reacties Pro Shots

Feyenoord en Crysencio Summerville gaan langer met elkaar door. De talentvolle aanvaller heeft een akkoord bereikt met de Rotterdamse club over een nieuw contract. Summerville gaat volgens FeyenoordTM bijtekenen tot 2025.

Het huidige contract van Summerville loopt tot de zomer van 2021. Voor Feyenoord was het dan ook vertrekken of bijtekenen. De 18-jarige aanvaller wilde dolgraag aansluiten bij de selectie van de Rotterdammers en zag één seizoen spelen in Feyenoord Onder 21 niet zitten. Voor Summerville was er volop interesse vanuit het buitenland, maar hij verbindt nu zijn toekomst aan Feyenoord.

''Ik wil echt een plan zien en wil dat ze vertrouwen in me hebben. Het gaat me niet alleen om nu of volgend jaar, maar ik kijk verder dan dat'', vertelde de aanvaller eerder. ''Toen ik hier binnenkwam als kleine jongen wilde ik de overkant halen. Spelen in De Kuip, een van de belangrijke spelers worden en van daaruit verder kijken."

Gerelateerd nieuws
369 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 94 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75094 leden - Op dit moment zijn 263 mensen actief, waarvan 102 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved