'Feyenoord mengt zich in strijd om middenvelder Antonucci'

'Feyenoord mengt zich in strijd om middenvelder Antonucci'

Feyenoord gaat er de komende weken alles aan doen om aan de wensen van Dick Advocaat te voldoen. De trainer wil de selectie dolgraag versterken met een extra middenvelder en de Rotterdammers komen daarbij uit bij Francesco Antonucci.

Dit meldt FeyenoordTM. Antonucci speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam en maakte indruk in de Keuken Kampioen Divisie. De jeugdinternational van België maakte in twintig wedstrijden elf goals. De 21-jarige aanvallende middenvelder staat nog tot medio 2022 onder contract bij AS Monaco. Ook PSV, FC Twente en AZ strijden om zijn handtekening. Ook azen clubs uit het buitenland op de talentvolle voetballer.

Antonucci speelde in de jeugd bij Royal Charleroi Sporting Club, RSC Anderlecht en Ajax. In de winterstop van het seizoen 2016/2017 melde AS Monaco zich bij de Amsterdammers en betaalde een transfersom van circa drie miljoen euro voor Antonucci. Hij kwam in Monaco niet verder dan optredens in het Onder-19-elftal en werd uiteindelijk uitgeleend aan FC Volendam.

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat Anderlecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties