'Özyakup spreekt voorkeur uit voor Feyenoord'

vrijdag 26 juni 2020 15:26 106.950 keer bekeken 279 reacties Pro Shots

Oğuzhan Özyakup kwam afgelopen winter voor een half seizoen over van Beşiktaş . De 27-jarige middenvelder wilde zich weer in de kijker spelen bij het nationale elftal van Turkije om zo mee te doen aan het EK en het plezier in voetbal.

Dat laatste is tijdens zijn korte periode in Rotterdam gelukt en dat smaakt naar meer. Met het oog op het EK van 2021 heeft Özyakup de wens uitgesproken om nog een seizoen op huurbasis uit te komen voor Feyenoord. De grote vraag is of dit ook gaat lukken.

De trainer van Beşiktaş JK heeft namelijk uitgesproken te willen beschikken over Özyakup. De voorzitter van de Turkse club heeft volgens FeyenoordTM op zijn beurt weer aangegeven dat de middenvelder (tijdelijk) mag vertrekken bij Beşiktaş, omdat zijn salaris drukt op de begroting. Mocht Feyenoord het huurbedrag op kunnen brengen, dan zal Dick Advocaat een tevreden trainer zijn: hij wil er nog een middenvelder bij en is daarnaast erg gecharmeerd van Özyakup.

Gerelateerd nieuws
279 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74350 leden - Op dit moment zijn 78 mensen actief, waarvan 49 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved