'Özyakup spreekt voorkeur uit voor Feyenoord'

'Özyakup spreekt voorkeur uit voor Feyenoord'

Oğuzhan Özyakup kwam afgelopen winter voor een half seizoen over van Beşiktaş . De 27-jarige middenvelder wilde zich weer in de kijker spelen bij het nationale elftal van Turkije om zo mee te doen aan het EK en het plezier in voetbal.

Dat laatste is tijdens zijn korte periode in Rotterdam gelukt en dat smaakt naar meer. Met het oog op het EK van 2021 heeft Özyakup de wens uitgesproken om nog een seizoen op huurbasis uit te komen voor Feyenoord. De grote vraag is of dit ook gaat lukken.

De trainer van Beşiktaş JK heeft namelijk uitgesproken te willen beschikken over Özyakup. De voorzitter van de Turkse club heeft volgens FeyenoordTM op zijn beurt weer aangegeven dat de middenvelder (tijdelijk) mag vertrekken bij Beşiktaş, omdat zijn salaris drukt op de begroting. Mocht Feyenoord het huurbedrag op kunnen brengen, dan zal Dick Advocaat een tevreden trainer zijn: hij wil er nog een middenvelder bij en is daarnaast erg gecharmeerd van Özyakup.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties