"Feyenoord is bezig om contract Kökcü te verlengen''

"Feyenoord is bezig om contract Kökcü te verlengen''

Orkun Kökcü ontvangt steeds meer complimenten over zijn spel. De 19-jarige middenvelder is een vaste waarde in het team van Dick Advocaat. De trainer heeft dan ook veel vertrouwen in de talentvolle Feyenoorder. De clubleiding wil zijn contract, dat nu loopt tot 2023, openbreken en verlengen.

Kökcü is een van de spelers die de stadionclub miljoenen moet gaan opleveren in de toekomst. "Feyenoord is bezig om zijn contract te verlengen en zal dat ook snel moeten doen, want hij bewijst zich keer op keer. Hij zal wel wat meer moeten scoren om echt de grote stap te kunnen zetten. Laat hem eerst maar anderhalf jaar bij Feyenoord in het eerste elftal spelen."

''Er zijn weer wat jonge spelers met wat potentie. Maar je moet ook eerlijk zijn,'' vertelt journalist Mikos Gouka in gesprek met VoetbalPrimeur.nl. ''Feyenoord heeft in Europa niet goed gepresteerd en over het algemeen worden transfers daar verdiend. Dus ik denk niet dat de clubs in de rij staan. Als je hier vraagt naar Senesi is het net of hij al het drievoudige waard is, dat lijkt me een beetje overdreven."

Lees meer over
Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties