"Feyenoord is bezig om contract Kökcü te verlengen''

zondag 19 januari 2020 11:35 100.365 keer bekeken 503 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü ontvangt steeds meer complimenten over zijn spel. De 19-jarige middenvelder is een vaste waarde in het team van Dick Advocaat. De trainer heeft dan ook veel vertrouwen in de talentvolle Feyenoorder. De clubleiding wil zijn contract, dat nu loopt tot 2023, openbreken en verlengen.

Kökcü is een van de spelers die de stadionclub miljoenen moet gaan opleveren in de toekomst. "Feyenoord is bezig om zijn contract te verlengen en zal dat ook snel moeten doen, want hij bewijst zich keer op keer. Hij zal wel wat meer moeten scoren om echt de grote stap te kunnen zetten. Laat hem eerst maar anderhalf jaar bij Feyenoord in het eerste elftal spelen."

''Er zijn weer wat jonge spelers met wat potentie. Maar je moet ook eerlijk zijn,'' vertelt journalist Mikos Gouka in gesprek met VoetbalPrimeur.nl. ''Feyenoord heeft in Europa niet goed gepresteerd en over het algemeen worden transfers daar verdiend. Dus ik denk niet dat de clubs in de rij staan. Als je hier vraagt naar Senesi is het net of hij al het drievoudige waard is, dat lijkt me een beetje overdreven."

Gerelateerd nieuws
503 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 147 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 642 mensen actief, waarvan 143 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved