''Ik kan me voorstellen dat Jaap Stam opgelucht is''

''Ik kan me voorstellen dat Jaap Stam opgelucht is''

Wim Kieft is te spreken over Feyenoord. De Rotterdamse club behaalde zondag drie broodnodige punten door met 5-1 te winnen van FC Twente. De ploeg van Jaap Stam speelde een goede wedstrijd, in een periode waarin de hoogtepuntjes spaarzaam zijn voor Feyenoord.

"Ik heb wel het idee dat er wat druk op stond bij Feyenoord, na zeven wedstrijden al", aldus Wim Kieft in Veronica Inside. "Meestal is dat in de loop van het seizoen dat er wat druk op komt maar bij Feyenoord staat er altijd spanning op. Omdat het verwachtingspatroon altijd hoger is dan ze waar kunnen maken."

"Bij Feyenoord valt het nu de goede kant op maar die spanning hebben ze bij Feyenoord bijna elke week", vervolgt hij. "Ik kan me wel voorstellen dat Jaap Stam opgelucht is. Ik vond Feyenoord goed spelen. Ze kunnen dit niet elke week. Dit is een uitzondering maar zondag speelden ze erg leuk."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties