''Veel krediet en tijd krijg je niet want het is wel Feyenoord''

''Veel krediet en tijd krijg je niet want het is wel Feyenoord''

Feyenoord vervolgt zondag de competitie in eigen huis tegen FC Twente. De Rotterdammers verkeren in een lastige periode, waarin het afgelopen donderdag met 0-3 verloor van AZ. Na zeven wedstrijden heeft de ploeg slechts tien punten.

"De nederlaag tegen AZ is hard aangekomen", zegt Martijn Krabbendam bij FOX Sports. "De manier waarop het gebeurde had impact op iedereen binnen Feyenoord. AZ is vaker de ploeg geweest die beter speelde, maar dan wist Feyenoord altijd wat meer te brengen waardoor ze toch wonnen. Afgelopen donderdag was daar geen sprake van."

"Ik was niet verbaasd over de nederlaag", vervolgt de Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Je kan wel een idee hebben maar je moet wel de spelers hebben om het uit te voeren. Veel spelers zijn niet fit en hebben weinig gespeeld de afgelopen jaren. Dan is het heel lastig en moet je telkens schuiven in de opstelling. Het is niet gek, maar veel krediet en tijd krijg je niet want het is wel Feyenoord."

Vooral het ontbreken van een spits breekt Feyenoord op. Nicolai Jørgensen is momenteel geblesseerd en de club haalde afgelopen zomer geen vervanger. "Spitsen lopen overal rond maar het gaat om prioriteiten. Ze hebben Jørgensen verlengd en hadden alles op Marcos Senesi gezet. Een spits moet je hebben, ook gezien het verleden van Jørgensen. Hij heeft nooit veel gespeeld, behalve het kampioensjaar. Ze hadden gewoon een spits moeten halen."

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties