#TT | Feyenoord aast op Liverpool-verdediger Johnston

woensdag 7 augustus 2019 09:09 99.325 keer bekeken 337 reacties Pro Shots

Jerry St. Juste staat op het punt om voor miljoenen uit De Kuip te vertrekken en Feyenoord is druk bezig om de selectie te versterken met het vrijgekomen budget. De Rotterdammers willen zich in de aanval en de verdediging versterken.

Spits Ricky van Wolfswinkel en verdedigers Edgar Miguel Ié en Rick Karsdorp staan hoog op het lijstje om de overstap te maken naar De Kuip. Volgens Football Insider is Feyenoord ook in gesprek met George Johnston. De 20-jarige centrale verdediger komt uit de jeugdopleiding van Liverpool en heeft tijdens de voorbereiding de kans gekregen om zich te bewijzen. Johnston heeft zijn officiële debuut in de hoofdmacht nog niet gemaakt.

De verdediger is in de ploeg van Neil Critchley’s een belangrijke schakel en speelde afgelopen seizoen 36 wedstrijden en wist vier keer te scoren in Liverpool Onder 23. De kans dat hij dit seizoen speelminuten krijgt in de ploeg van Jurgen Klopp is klein en een vertrek is daarom een serieuze optie. Feyenoord probeert hem met een goed plan te overtuigen voor een definitieve overstap naar De Kuip.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Gerelateerd nieuws
337 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 117 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73546 leden - Op dit moment zijn 926 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved