#TT | Feyenoord aast op Liverpool-verdediger Johnston

#TT | Feyenoord aast op Liverpool-verdediger Johnston

Jerry St. Juste staat op het punt om voor miljoenen uit De Kuip te vertrekken en Feyenoord is druk bezig om de selectie te versterken met het vrijgekomen budget. De Rotterdammers willen zich in de aanval en de verdediging versterken.

Spits Ricky van Wolfswinkel en verdedigers Edgar Miguel Ié en Rick Karsdorp staan hoog op het lijstje om de overstap te maken naar De Kuip. Volgens Football Insider is Feyenoord ook in gesprek met George Johnston. De 20-jarige centrale verdediger komt uit de jeugdopleiding van Liverpool en heeft tijdens de voorbereiding de kans gekregen om zich te bewijzen. Johnston heeft zijn officiële debuut in de hoofdmacht nog niet gemaakt.

De verdediger is in de ploeg van Neil Critchley’s een belangrijke schakel en speelde afgelopen seizoen 36 wedstrijden en wist vier keer te scoren in Liverpool Onder 23. De kans dat hij dit seizoen speelminuten krijgt in de ploeg van Jurgen Klopp is klein en een vertrek is daarom een serieuze optie. Feyenoord probeert hem met een goed plan te overtuigen voor een definitieve overstap naar De Kuip.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties