Feyenoord oefent besloten tegen Karlsruher SC

maandag 15 juli 2019 17:38 87.260 keer bekeken 123 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord begint dinsdag op vertrouwde Rotterdamse grond aan de vierde week van de voorbereiding. De selectie keerde zaterdag terug van een geslaagd en intensief trainingskamp in Oostenrijk en meldt zich na twee rustdagen weer op het eigen trainingscomplex.

Vanaf de (besloten) training van dinsdag werkt Feyenoord toe naar de volgende oefenwedstrijd. Woensdagavond treedt Feyenoord voor het eerst dit seizoen aan in de eigen Kuip, waar het Griekse Panathinaikos de tegenstander is. De wedstrijd begint om 20:00 uur en kaarten zijn te koop via deze link.

Een training bezoeken? Dat kan vrijdag, als het team van trainer Jaap Stam een openbare sessie afwerkt op 1908. Een dag later oefent Feyenoord besloten tegen Karlsruher SC, waarna de week wordt afgesloten met de traditionele Open Dag. Op zondag 21 juli opent De Kuip haar deuren voor alle supporters, die kunnen genieten van een uitgebreid buiten- en binnenprogramma met uiteraard de presentatie van de selectie.

Gerelateerd nieuws
123 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 116 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved