Toornstra: ''Dit soort wedstrijden moet je blijven winnen''

zondag 7 april 2019 18:13 20.285 keer bekeken 45 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de derde plek terugveroverd. Na de misstap van AZ tegen De Graafschap eerder deze speelronde, wist Feyenoord tegen VVV wel te winnen. Jens Toornstra is volledig gefocust op de derde plek, geeft hij aan tegenover VTBL.

"Het liefst strijd je mee om de bovenste plek. Feit is nu eenmaal dat we nu voor de derde plek moeten gaan. Dan moet je dit soort wedstrijden blijven winnen. Over twee weken tegen AZ moeten we er ook weer staan."

Toornstra geeft aan dat motivatie in de strijd om plek drie geen probleem is. "We willen allemaal heel graag Europees voetballen en eerder vrij hebben. Dat is geen thema, maar een feit. Je bent twee weken eerder klaar. Het is een lang seizoen geweest, wij zijn op een gegeven moment ook toe aan rust."

Toornstra benadrukt echter dat de tank nog niet leeg is. "Dat valt wel mee. We hebben geen Europees voetbal gespeeld en dus bijna geen doordeweeks programma gehad. Wat dat betreft is het niet heel slopend geweest." Toornstra geeft zijn ploeg een goede kans om plek drie veilig te stellen. "Het ligt vooral aan de komende twee weken. We hebben het in eigen hand."

Gerelateerd nieuws
45 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 169 mensen actief, waarvan 57 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved