Toornstra: ''Dit soort wedstrijden moet je blijven winnen''

Toornstra: ''Dit soort wedstrijden moet je blijven winnen''

Feyenoord heeft de derde plek terugveroverd. Na de misstap van AZ tegen De Graafschap eerder deze speelronde, wist Feyenoord tegen VVV wel te winnen. Jens Toornstra is volledig gefocust op de derde plek, geeft hij aan tegenover VTBL.

"Het liefst strijd je mee om de bovenste plek. Feit is nu eenmaal dat we nu voor de derde plek moeten gaan. Dan moet je dit soort wedstrijden blijven winnen. Over twee weken tegen AZ moeten we er ook weer staan."

Toornstra geeft aan dat motivatie in de strijd om plek drie geen probleem is. "We willen allemaal heel graag Europees voetballen en eerder vrij hebben. Dat is geen thema, maar een feit. Je bent twee weken eerder klaar. Het is een lang seizoen geweest, wij zijn op een gegeven moment ook toe aan rust."

Toornstra benadrukt echter dat de tank nog niet leeg is. "Dat valt wel mee. We hebben geen Europees voetbal gespeeld en dus bijna geen doordeweeks programma gehad. Wat dat betreft is het niet heel slopend geweest." Toornstra geeft zijn ploeg een goede kans om plek drie veilig te stellen. "Het ligt vooral aan de komende twee weken. We hebben het in eigen hand."

Lees meer over
Jens Toornstra De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties