''Denk dat iedereen bij Feyenoord wil dat Van Geel weggaat''

maandag 18 februari 2019 22:00 159.935 keer bekeken 517 reacties Pro Shots

Het is de hoogste tijd dat Feyenoord afscheid neemt van Martin van Geel. Dat is de mening van Johan Derksen. Volgens de analist is de technisch directeur van Feyenoord verantwoordelijk voor het tegenvallende seizoen van de Rotterdamse club

"Ik denk dat iedereen die bij Feyenoord rondloopt, of iets met Feyenoord heeft, wil dat Martin van Geel weggaat", zegt De Snor in Veronica Inside. "Ik ken niemand die zich zo snel impopulair heeft gemaakt als Van Geel."

"Hij is in een moeilijke periode gekomen, toen het financieel niet goed ging", reageert oud-Feyenoorder Rinus Israel. "Dat is weggewerkt, ze zijn kampioen geworden en hebben nog wat prijzen gewonnen. Om hem nou de schuld van dit te geven, dat gaat mij iets te ver."

"Van Geel is destijds gered door de jeugdopleiding, daar liepen wat jongens die in het eerste konden spelen", voegt Derksen toe. "En die financiën, die zijn niet opgelost door Van Geel. Ook niet door Eric Gudde. De Vrienden van Feyenoord, zij hebben destijds afgetikt. Daar hebben Van Geel en Gudde niks mee te maken." 

Gerelateerd nieuws
517 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 150 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66856 leden - Op dit moment zijn 1257 mensen actief, waarvan 257 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved