Van Persie: ''De ondergrens moet omhoog''

Van Persie: ''De ondergrens moet omhoog''

Robin van Persie vindt dat Feyenoord een stuk constanter moet worden. De aanvaller neemt het zondag met zijn team op tegen FC Groningen. Na de 4-0 overwinning op De Graafschap hoopt Van Persie opnieuw op drie punten.

"Het moet constanter", zegt hij in Feyenoord TV. "Dat je 6-2 van Ajax wint is fantastisch, we hebben het daar in aanloop naar de wedstrijd tegen Excelsior ook over gehad. Toch verliezen we en daarna winnen we weer."

"Die hoge pieken mogen blijven, maar de ondergrens moet omhoog. De moeizame wedstrijden die niet lekker lopen, daarin moeten we ook de punten meenemen. Dan maar wat minder mooi maar de punten moeten mee, dat is onze uitdaging."

De afgelopen weken in Van Persie zeer belangrijk met zijn goals. "Als je die doelpunten ziet, het zijn vaak goals vanuit prachtige passes, echte teamgoals. Die goals zijn niet alleen mijn verdienste."

"Onder andere tegen Ajax waren het prachtige ballen van Jens en Steven, die tik ik dan binnen", aldus de aanvoerder. "Zeker tegen Ajax waren het echte teamgoals waarin iedereen een bijdrage had, dat vind ik persoonlijk het leukste."

Lees meer over
Robin van Persie ajax FC Groningen De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties