''Ik twijfel of hij Feyenoord verder kan helpen''

''Ik twijfel of hij Feyenoord verder kan helpen''

Na het afhaken van Dick Advocaat is het de grote vraag wie de nieuwe trainer van Feyenoord moet gaan worden. Afgelopen vrijdag kwam de top van de Rotterdamse club bij elkaar om te praten, maar wat zijn de opties voor Feyenoord?

Oud-Feyenoorder Regi Blinker weet wie het moet worden: "Henk is een Feyenoorder in hart en nieren. En een trainer met een Feyenoord-hart scheelt net weer een paar procent in de acceptatie,'' vertelt Blinker in gesprek met de NOS. ''Bovendien heeft hij behoorlijk wat ervaring. En ook belangrijk: hij heeft eerder al laten weten graag trainer te worden hier."

NOS-commentator Jeroen Elshoff bracht vrijdag de naam Louis van Gaal de wereld weer in. ''We horen nergens dat hij heeft afgezegd. We horen het Van Gaal, die moeilijk benaderbaar is, zelf niet zeggen. We horen ook van Feyenoord niet dat hij geen optie is, we gaan er maar vanuit. Ik zeg je: Louis van Gaal speelt nog altijd een rol als optie voor de nieuwe trainer van Feyenoord.''

Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu heeft zijn twijfels over Fraser. "Hij kent de club, maar ik twijfel of hij Feyenoord verder kan helpen. Hij is resultaatgericht en Feyenoord wil zich juist meer op de jeugd gaan richten. Daar moet je dan ook een trainer bij zoeken." Maurice Steijn? ''Steijn heeft een goede uitstraling en weet wat hij wil. Maar goed genoeg voor de top? Ik weet het niet...''

De NOS maakt verder een lijstje van trainers die mogelijk een optie kunnen zijn: Phillip Cocu (48), Erwin Koeman (57), Ron Jans (60), Martin Jol (62), Henk ten Cate (64), Hein Vanhaezebrouck (55), Jean-Paul van Gastel (46), Bert Konterman (48) en Kees van Wonderen (50).

Lees meer over
Dick Advocaat Maurice Steijn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties