Mossou mist ambitie: ''Dan ben je geen topspeler''

Mossou mist ambitie: ''Dan ben je geen topspeler''

De slechte resultaten van Feyenoord hebben als logisch gevolg dat er veel gepraat wordt over wat er allemaal mis gaat bij de Rotterdammers. Ook in het programma Natafelen wordt er gezocht naar de oorzaak van de wanprestaties.

"Ambitie is ook een kwaliteit", begint Sjoerd Mossou. "In de spelersgroep van Feyenoord zit dat te weinig. Als je het niet elke wedstrijd kan opbrengen, betekent het dat je geen topspeler bent." Willem Vissers noemt Steven Berghuis als voorbeeld. "Dat is zo'n mooie voetballer om te zien, maar wat laat hij nou zien? Vorig seizoen had hij een redelijk seizoen, maar hij speelt zo wisselvallig. Ook binnen wedstrijden. Drie passes waarbij je denkt: wat een voetballer, en dan weer zeven slechte passes."

Martijn Krabbedam wijt dat aan de tactische beperkingen van Feyenoord. "Misschien heeft het te maken met het houvast dat je krijgt als speler. Als je puur naar het voetbal kijkt, ontbreken er te veel zaken die je bij PSV en Ajax wel gewoon terugziet. Hele simpele dingen: sjablonen, de manier van opbouwen, van druk zetten. Dat is te weinig terug te zien bij Feyenoord."

[readmore=49457]

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties