Kritiek op Van Bronckhorst: ''Snap die wissels niet''

zondag 7 oktober 2018 16:45 120.435 keer bekeken 326 reacties Pro Shots

Feyenoord verspeelde zondagmiddag voor de derde keer dit seizoen punten. De Rotterdammers kwamen in Tilburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Willem II, al kwam het eerst nog op een voorsprong. Marcel Meeuwis is kritisch op de wissels van trainer Giovanni van Bronckhorst.

"Deze uitslag is wel terecht als je kijkt naar de verhouding op het veld", zegt de oud-speler van Feyenoord en Willem II bij RTV Rijnmond. "Ik vond Feyenoord niet goed spelen, af en toe zag je wel iets van combinatiespel maar ik snap die wissels niet heel goed."

"Robin van Persie werd eruit gehaald en onze vriend die een beetje onder vuur ligt, Sam Larsson. Giovanni brengt dan Sven van Beek en geeft dus aan dat de 0-1 voldoende is. Dan krijg je nog tien moeilijke minuten, dan roep je het over jezelf af. Het kan dat Van Persie op was, maar hij kan een wedstrijd wel altijd beslissen met bijvoorbeeld een vrije trap."

"Toen de wissels kwamen, zag je de 1-1 aankomen. Feyenoord moet juist voor de 2-0 gaan en overtuiging hebben, dat ontbrak een beetje", vervolgt hij. "Ik denk ook niet dat Van Beek echt fit is. Je zag dat hij een bal kreeg en hij struikelde een soort van naar die bal toe. Misschien dat Van Bronckhorst hem minuten gaf om hem vertrouwen te geven, maar daarin hielp deze invalsbeurt zeker niet."

Gerelateerd nieuws
326 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 169 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 925 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved