El Ahmadi reageert: ''Dat soort dingen stookt het vuur op''

El Ahmadi reageert: ''Dat soort dingen stookt het vuur op''

Karim El Ahmadi is geschrokken van de berichtgeving van Voetbal International. Volgens het weekblad wilde de middenvelder zijn contract bij Feyenoord graag verlengen, maar kreeg hij geen nieuw contractvoorstel van de club. Daar klopt niets van, stelt de Marokkaan.

"Ik heb de berichten gelezen dat ik mijn contract had willen verlengen bij Feyenoord en dat de club geen enkele aanbieding meer heeft gedaan. Dat soort dingen stookt het vuur in deze fase op en dat pik ik niet", zegt hij tegen De Telegraaf.

"Ik ben Giovanni en Martin van Geel juist ongelooflijk dankbaar dat zij hebben willen meewerken aan mijn vertrek. Ik heb alle seizoenen een uitstekende relatie met trainer en de ’td’ gehad en we hebben alles doorgesproken."

"Zij wisten dat ik de wens had om na het afgelopen seizoen, dat we afsloten met het winnen van de KNVB-beker, en na het WK nog één mooi contract in het buitenland te tekenen", aldus El Ahmadi. "Feyenoord heeft als dank voor mijn bewezen diensten en mijn loyaliteit na al die jaren geen transfersom meer gevraagd. Daarmee werd ik geholpen en dat zegt heel veel over de band tussen mij en Feyenoord.”

Lees meer over
El Ahmadi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties