''Feyenoord heeft wel vaker met 4-0 of 5-0 gewonnen toch?''

''Feyenoord heeft wel vaker met 4-0 of 5-0 gewonnen toch?''

Robin van Persie heeft vertrouwen in een ruime overwinning van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het donderdag op tegen AS Trencin, waarin de thuisploeg een achterstand van 4-0 moet wegwerken. De club smacht, zeker na de nederlaag tegen De Graafschap, naar een goed resultaat.

"We moeten donderdag in ieder geval geen tegengoal krijgen, anders wordt het wel heel lastig", zegt Van Persie tegen Feyenoord TV. "Als we met de rust 1-0 of 2-0 voorstaan, dan maken we een serieuze kans om in ieder geval die vier goals verschil goed te maken. Dat is ons doel, daar gaan we voor en daar hebben we iedereen voor nodig."

"Iedereen weet hoe belangrijk dit is en iedereen begrijpt dat de fans nu teleurgesteld zijn, maar dat gaat ook in fases tijdens een seizoen. Vorige week tilden we nog een beker (Johan Cruijff Schaal, red.) in de lucht en nu is het even moeilijker. Dat kan en hoort er bij. Het is wel belangrijk om bij elkaar te blijven en dat we er elke wedstrijd volledig voor gaan."

"Het is donderdag een nieuwe wedstrijd. Je begint nu wel op -4 maar ondanks dat moeten we er volledig voor gaan. Dan weet je niet wat er kan gebeuren", aldus de routinier. "Feyenoord heeft wel vaker wedstrijden met 4-0 of 5-0 gewonnen toch?"

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties