#TT | Turkse club Bursaspor aast op El Ahmadi

#TT | Turkse club Bursaspor aast op El Ahmadi

Ondanks de uitschakeling van Marokko heeft Karim El Ahmadi veel indruk weten te maken met zijn spel. Vooral in de wedstrijd tegen Portugal speelde de middenvelder een sterke wedstrijd en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

Volgens Turkse media heeft Bursaspor concrete interesse voor Karim El Ahmadi, die eerder heeft aangegeven open te staan voor nog een avontuur in het buitenland. Volgens het medium staat Feyenoord ook open voor een transfer van de 33-jarige middenvelder, die nog een contract voor één seizoen heeft in De Kuip.

El Ahmadi gaf eerder aan na het WK open te staan voor gesprekken. "Ik wil eerst het WK spelen en daarna het besluit maken. Ik wil er niet te veel mee bezig zijn. Ik weet het echt nog niet, dat heb ik ook tegen de club gezegd. Ik ben me nu aan het focussen op het WK, de rest komt later. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties