''Diks opnieuw huren is dan misschien een goede oplossing''

''Diks opnieuw huren is dan misschien een goede oplossing''

Kevin Diks steekt de laatste weken in een goede vorm in het shirt van Feyenoord. De verdediger, die dit seizoen wordt gehuurd van Fiorentina, keert komende zomer in principe weer terug naar Italië. Volgens Sinclair Bischop is er mogelijk toch een kans dat Diks ook volgend jaar Feyenoorder is.

"Feyenoord zal komende zomer wel een nieuwe rechtsback moeten halen", stelt Bischop in FC Rijnmond. "Bart Nieuwkoop had er dit jaar al moeten staan, maar is wel vaak geblesseerd. Feyenoord zal misschien proberen om opnieuw Diks te huren. Met alle respect, maar hij zal bij Fiorentina niet aan spelen toekomen."

"Dan is het opnieuw huren van Diks misschien een goede oplossing. Hij heeft een moeilijk jaar gehad, maar heeft zich goed herpakt", aldus de journalist. "De laatste weken doet hij het aardig", voegt oud-voetballer Geert den Ouden toe. "Alsof er een soort spanning van hem afviel waardoor hij nu vrijuit kan voetballen."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties