Driessen: ''Scouts City en Barca vluchten uit Kuip''

Driessen: ''Scouts City en Barca vluchten uit Kuip''

Feyenoord won gisteren met 0-3 in de bekerfinale van AZ. Valentijn Driessen is niet te spreken over het niveau van de wedstrijd in De Kuip. Alleen Robin van Persie maakte indruk op de journalist van De Telegraaf. Scouts van internationale topclubs gingen zelfs eerder naar huis.

''De aanwezige spelersscouts van internationale topclubs als Manchester City, United, Paris Saint-Germain, Arsenal, Bayern München en FC Barcelona wisten een kwartier voor het einde van de bekerfinale niet hoe snel ze De Kuip uit moesten vluchten,'' schrijft Driessen in zijn column.

''Wat een armoede kregen ze voorgeschoteld bij AZ-Feyenoord. Kwalitatief leek de 100e bekerfinale nergens op en ook spanning ontbrak grotendeels. De verloren dag leverde één naam in de notitieblokjes op: Robin van Persie. Daar kan direct een streep doorheen want hoewel hij fit het niveau voor een topcompetitie bezit, is dat station gepasseerd. Hij overweegt zelfs te stoppen.''

''Werkelijk geen enkele speler van AZ en Feyenoord kan in de schaduw staan van de 34-jarige aanvaller. Met zoveel (potentiële) Nederlandse internationals op het veld is de armoede van het Nederlandse voetbal nog eens extra onderstreept.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties