Leerlingen Rotterdamse scholen niet vrij voor huldiging

vrijdag 20 april 2018 14:41 35.055 keer bekeken 73 reacties Pro Shots

Slecht nieuws voor de jongere generatie Feyenoorders: wanneer de club zondag de beker wint, worden kinderen in Rotterdam de dag erop gewoon op school verwacht. Dat betekent dat zij niet naar de huldiging kunnen. Dit laten de grote Rotterdamse schoolbesturen weten aan het AD. 

Tijdens de huldiging van het kampioenschap vorig seizoen, ook op een maandag, kregen veel kinderen wel vrij. "De beker winnen is bijzonder, maar landskampioen was toch bijzonderder", aldus Marco Otto, de bestuurder van de 24 middelbare scholen van LMC. "Dit keer verwacht ik alle leerlingen gewoon op school. Sommige scholen zitten al midden in de examens, andere gaan binnenkort beginnen."

Rolf van den Berg, bestuurder van de dertig basisscholen van Kind en Onderwijs, is ook niet van plan om leerlingen naar de huldiging te laten gaan. "Vandaag waren de Koningsspelen, volgende week is het Koningsdag. Er moet ook nog geleerd worden." Ook de bestuurders van de katholieke RVKO-scholen en openbare BOOR-scholen laten weten dat hun leerlingen maandag gewoon op school verwacht worden. 

Gerelateerd nieuws
73 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 803 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved