''Ik heb gezegd dat hij ook volgend jaar nog hier moet spelen''

''Ik heb gezegd dat hij ook volgend jaar nog hier moet spelen''

Yassin Ayoub speelde gisteren namens FC Utrecht voor de laatste keer als tegenstander in de Kuip. Vanaf volgend seizoen draagt de middenvelder daar het rood-wit van Feyenoord. Van zowel spelers als supporters kreeg hij alvast een warm welkom.

"Zoiets streelt je, want het komt natuurlijk niet vaak voor dat ze hier voor een speler van de tegenstander zingen. Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet", zegt Ayoub in het Algemeen Dagblad. "Als het 0-3 voor Utrecht had gestaan, hadden ze het denk ik ook wel gedaan. Zo zijn ze wel. Ze waarderen een speler, dan maakt de uitslag niet zoveel uit."

Ook Robin van Persie verwelkomde de toekomstig Feyenoorder alvast. "Ik heb even kort met hem gesproken. Robin heette me alvast welkom. Dat was een bijzonder moment voor mij, want hij is een heel grote speler. Het is alleen al bijzonder om tégen hem te spelen. Ik heb hem gezegd dat hij ook volgend seizoen nog in de Kuip moet spelen, want ik kan nog veel van hem leren. Dat zag je alleen al aan die goal die hij maakte tegen ons", besluit Ayoub.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties