''Vilhena gaat komende zomer gewoon weg''

''Vilhena gaat komende zomer gewoon weg''

Martijn Krabbendam denkt dat Tonny Vilhena bezig is aan zijn laatste weken bij Feyenoord. De middenvelder van Feyenoord scoorde zondag in de wedstrijd tegen Excelsior (5-0 winst). Deze treffer was zijn tiende competitiedoelpunt van het huidige seizoen.

"Zijn plafond ligt niet bij Feyenoord", zegt de Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Binnenkort gaat hij met Feyenoord om te tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn, maar eigenlijk gaat hij komende zomer gewoon weg."

"Hij was natuurlijk eigenlijk al verkocht aan Sampdoria, toen bleef hij toch bij Feyenoord door de situatie van zijn moeder", vervolgt hij. "Het is nu tijd voor de volgende stap voor hem. Voor Feyenoord is het ook goed. Ze leiden zo'n speler natuurlijk niet op om hem voor altijd bij de club te houden, maar om aan hem te verdienen."

Johan Derksen is niet heel enthousiast over de 23-jarige middenvelder van Feyenoord. "Ik moet nog zien of hij bij een grote club kan slagen", zegt De Snor in Voetbal Inside. "Hij is niet een speler voor een topclub. Sampdoria vind ik al behoorlijk hoog gegrepen voor hem." De middenvelder is ook genomineerd voor Speler van de Week.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties