'Feyenoord staat pal achter Van Bronckhorst'

dinsdag 6 maart 2018 14:56 186.615 keer bekeken 1.231 reacties Pro Shots

Hoe moet het nu verder met Feyenoord? Dat is de grote vraag nadat de Rotterdammers maar blijven verliezen in de competitie. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst staat op een teleurstellende vijfde plaats. Plek drie is geen realistisch doel meer en bij een nederlaag tegen AZ kan Feyenoord zomaar zakken naar plaats zes.

Het Algemeen Dagblad komt vandaag met drie opties voor Feyenoord: Breken met Van Bronckhorst, samenstelling van de technische staf veranderen of vertrouwen blijven houden in de huidige trainer van Feyenoord, die de afgelopen periode drie hoofdprijzen heeft gewonnen en daar mogelijk nog de TOTO KNVB Beker aan kan toevoegen.

Breken met Van Bronckhorst is volgens de krant geen reële optie. Martin van Geel staat pal achter zijn trainer en president-commissaris Gerard Hoetmer deelt volgens ingewijden altijd en overal de mening van zijn technisch directeur. Algemeen Directeur Jan de Jong heeft onlangs nog zijn vertrouwen uitgesproken in Van Bronckhorst. Hij nam Arsène Wenger bij Arsenal als groot voorbeeld.

Feyenoord blijft ook veel vertrouwen houden in de huidige technische staf. Martin van Geel hoopt het aflopende contract van assistent Jean-Paul van Gastel snel te verlengen. Hierdoor blijft er dus maar één optie over voor de Rotterdammers: Giovanni van Bronckhorst blijft voorlopig trainer van Feyenoord.

  • Feyenoord moet..
  • 21529 stemmen
Gerelateerd nieuws
1231 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 437 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65848 leden - Op dit moment zijn 806 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved