Kein Geloel: ''Pijnlijk dat het geen pijn meer doet''

Kein Geloel: ''Pijnlijk dat het geen pijn meer doet''

Na een nederlaag in Breda, zou het als Feyenoord-supporter toch zo moeten zijn dat twee keer verliezen van NAC spijkerhard binnen komt, maar nee. De nulpunter was al de zoveelste, we zijn officieel onttroond als kampioen en de vierde plek is het hoogst haalbare.

Ontluisterend en onwerkelijk, maar positief: alle tijd om ons voor te bereiden op volgend seizoen (en oké, de bekerfinale!). Van wie moeten we afscheid nemen, welke jeugdspelers moeten absoluut bij het eerste aansluiten en welke speler mag onder geen beding De Kuip verlaten?

Uiteraard hebben Freek, Rob en Wesley het in een nieuwe aflevering van Kein Geloel ook nog over de halve finale van de beker tegen Willem II, het lichtpuntje van de week. Tegelijkertijd is voorzichtigheid en ‘niet te vroeg juichen' geboden, want gaan we de gouden dennenappel wel winnen van AZ?

Rond zondagavond 18.30 uur weten we daarover misschien meer, als we de club uit Alkmaar in De Kuip mogen ontvangen. Of we winnen? De meningen zijn verdeeld. In ieder geval: het is vooral pijnlijk dat het geen pijn meer doet. Hou je taai, kameraden!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties