'Gio': ''Ik besef ook dat ik moet presteren''

'Gio': ''Ik besef ook dat ik moet presteren''

Door de tegenvallende prestaties van Feyenoord dit seizoen is de kritiek op trainer Giovanni van Bronckhorst de afgelopen weken toegenomen. Toch sprak algemeen directeur Jan de Jong deze week zijn vertrouwen in de trainer uit. Op de persconferentie van vrijdagmiddag reageerde Van Bronckhorst hierop.

"Als je ziet waar wij staan, ben ik trots op wat we hebben bereikt sinds ik hier trainer ben", citeert RTV Rijnmond de trainer van Feyenoord. Van Bronckhorst reageert hiermee op de uitspraken van De Jong, die aangaf een 'Wenger-rol' te zien voor de trainer. Arsène Wenger, de trainer van Arsenal, is al meer dan twintig jaar coach in Londen. "Dit is mijn tweede thuis. Ik zou het mooi vinden, maar ik besef ook dat ik moet presteren."

Ook kreeg Van Bronckhorst de vraag voorgelegd of hij ooit zelf op zou stappen bij Feyenoord. "Zeg nooit nooit. Uiteindelijk blijf ik topsporter. Ik wil ook het maximale uit mijzelf halen. Na dit seizoen evalueren we alles", besluit de trainer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties