Haps over fitheid: ''Het gaat de goede kant op''

Haps over fitheid: ''Het gaat de goede kant op''

Ridgeciano Haps keerde donderdag terug in de basiself van Feyenoord. De verdediger raakte in de eerste seizoenshelft geblesseerd, moest vervolgens enkele weken plaatsnemen op de reservebank maar tegen FC Groningen (3-0) koos trainer Giovanni van Bronckhorst weer voor de 24-jarige Haps.

"Heerlijk om weer op het veld te staan, als voetballer wil je dat altijd", zegt de linksback tegenover Voetbal International. "Ik ben blij dat ik na een lange tijd weer negentig minuten heb kunnen volmaken. Het gaat de goede kant op. Ik ben nog niet helemaal fit, maar door het spelen van wedstrijden word ik steeds fitter."

Robin van Persie was tegen de Groningers één van de doelpuntenmakers. "We gunnen het hem allemaal", vervolgt Haps. "Hij heeft heel hard gewerkt sinds hij bij Feyenoord is gekomen. Dat bekroonde hij nu met een doelpunt, dat is heel mooi."

"Hij heeft veel meegemaakt en probeert zijn ervaringen met ons te delen. Het is toch iemand met een grote naam. Iedereen kijkt tegen hem op. Dat merk je zowel binnen als buiten het veld."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties