''Waarom houdt Van Bronckhorst aan hem vast?''

''Waarom houdt Van Bronckhorst aan hem vast?''

Feyenoord staat ruim achter op PSV in de competitie. Het gat met de nummer één is nu negentien punten voor de Rotterdammers. Arman Avsaroglu ziet geen mogelijkheden meer voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. ''Feyenoord speelt dit seizoen in de competitie eigenlijk nergens meer voor.''

"Maar je kunt niet spreken van een succesvol seizoen als ze de beker nog winnen. Als landskampioen heb je dan gewoon een stap terug gedaan", zegt Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu in gesprek met de NOS. "Zeker met de achterstand die ze nu hebben op PSV (19 punten), moet je constateren dat de titel slechts een incident is geweest."

Giovanni van Bronckhorst was tegen VVV-Venlo niet gelukkig met zijn wissels. "De kritiek op hem neemt toe. Je kunt wat zeggen over die wissel van hem tegen VVV. Hij haalt spits Nicolai Jørgensen eruit in de 82ste minuut. Vervolgens komt VVV op 1-0 en moet hij die wissel corrigeren door weer een spits (Vente voor Tapia, red.) in te brengen.''

"Renato Tapia heeft toch al een aantal keer aan de basis gestaan van een tegendoelpunt. Hij is eigenlijk een middenvelder. Waarom houdt hij aan hem vast? Er zijn nu alternatieven. Jeremiah St.Juste kan centraal spelen en ook Eric Botteghin lijkt me weer fit. Ze zeggen in Rotterdam dat hij nog minuten mist, maar ik zag hem invallen tegen PSV en dat zag er gelijk weer solide uit."

Lees meer over
Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties