''Ik vind persoonlijk dat hier niet gespeeld kan worden''

''Ik vind persoonlijk dat hier niet gespeeld kan worden''

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord lijkt door te gaan. Na verschillende keuringen is er besloten dat er in de Galgenwaard gewoon gevoetbald kan worden. Giovanni van Bronckhorst geeft tegenover FOX Sports aan het hier niet helemaal mee eens te zijn.

"Ik vind persoonlijk dat het niet kan. Het is voor ons allebei heel moeilijk om hier te voetballen. Het zal niet veel over voetbal gaan vandaag", aldus Van Bronckhorst, die vindt dat er ook aan de supporters gedacht had moeten worden. "Dat is misschien nog wel het belangrijkste. Er geldt een code oranje en de omstandigheden op de weg zijn gevaarlijk. De hockeybond heeft alles afgelast, daar had de KNVB ook over na moeten denken."

Toch lijkt de ploeg er gewoon te moeten staan vandaag. "Het is zoals het is. De scheidsrechter zegt dat we gewoon kunnen voetballen, dus dan gaan we dat doen. We moeten omgaan met de omstandigheden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties