Derksen: ''Wat moet Feyenoord nu met Jordy Clasie?''

Derksen: ''Wat moet Feyenoord nu met Jordy Clasie?''

Jordy Clasie heeft afgelopen week kenbaar gemaakt graag terug te willen keren in het shirt van Feyenoord. De middenvelder heeft afgelopen zomer al contact opgenomen met de Rotterdamse club, maar kreeg niet het gewenste antwoord. Technisch directeur Martin van Geel heeft aangegeven al over voldoende middenvelders te beschikken.

Johan Derksen is het met Van Geel eens. "Clasie vond ik bij Feyenoord ongeveer hetzelfde als nu Vilhena, die worden een beetje overschat," zegt De Snor in Voetbal Inside. "Ze krijgen sympathie op basis van hun ijver en het harde werken. Als ze de bal hebben doen ze geen geniale dingen. Bij Feyenoord zou hij er ook niet in komen nu. Ik vind dat Van Geel 100% gelijk heeft: wat moet Feyenoord nu met Jordy Clasie, als je ziet hoe het middenveld staat."

Oer-Feyenoorder Jan Boskamp geeft aan dat Jordy Clasie zich eerst moet bewijzen in Belgie, maar daar heeft Clasie te maken met stevige concurrentie. "Ze hebben die jongen van Vitesse (Marvelous Nakamba, red.), die is echt heel goed. Het middenveld is heel sterk. En Ruudje is de grote man in Brugge. Hij is aanvoerder, trekt de ploeg mee en schoffelt. Clasie is geblesseerd geraakt en komt nu langzaam weer terug.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties