Tapia: ''Hoop dat ik zondag hele wedstrijd kan spelen''

Tapia: ''Hoop dat ik zondag hele wedstrijd kan spelen''

Renato Tapia is blij om weer te kunnen spelen voor Feyenoord. De Peruviaan vertolkte de afgelopen seizoenen een anonieme rol bij de Rotterdamse club, maar sinds de blessures van verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden wordt hij gezien als een belangrijke kracht in de defensie.

In de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle raakte ook Tapia geblesseerd. “Gelukkig ben ik daar snel van hersteld. Ik had nog een week langer de tijd kunnen nemen om te herstellen, maar mijn team had me nodig want er waren veel blessures. We hadden het besproken met de medische staf en de trainer en maakten de keuze om te spelen. Ik doe alles voor het team, het maakt niet uit in welke situatie.”

“Ik hoop dat ik tegen ADO Den Haag negentig minuten kan spelen", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Tegen Shakhtar Donetsk ging ik eerder naar de kant omdat ik me niet honderd procent fit voelde. Ik hoop dat ik de wedstrijd van zondag helemaal kan spelen en kan helpen om de wedstrijd te winnen.”

Lees meer over
Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties