Van Hooijdonk snapt 'Gio' niet: ''Geef dan Larsson die kans''

Van Hooijdonk snapt 'Gio' niet: ''Geef dan Larsson die kans''

Feyenoord ging dinsdagavond onderuit tegen Napoli (3-1). Na de eerste helft stond er slechts 1-0 op het scorebord, maar al snel in het tweede deel leek de wedstrijd gespeeld. Vlak na de 2-0 bracht Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst Bilal Basacikoglu als vervanger van Jens Toornstra.

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk snapt niets van het inbrengen van Basacikoglu. “Het verbaasde me wel. Het staat 2-0 en de wedstrijd is eigenlijk al gespeeld. Van Bronckhorst brengt dan Basacikoglu. Dan denk ik: je wil Sam Larsson fit krijgen, geef hem dan die kans zodat je hem sneller vanaf de start kan gebruiken.”

“Dat gebeurde uiteindelijk niet en hij mocht vijf minuten meedoen”, vervolgt Pi-Air bij Ziggo Sport. “Dan kan hij weer een paar dagen trainen, maar ik kan het me niet voorstellen dat hij wel fit genoeg is om daar aan de start te verschijnen. Dat vind ik zonde voor de speler Larsson.”

Lees meer over
Jens Toornstra Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties