AD: Feyenoord hoopt nog altijd op Van Persie

AD: Feyenoord hoopt nog altijd op Van Persie

Feyenoord hoopt zich in de laatste dagen van de zomerse transferwindow nog te versterken met Robin van Persie. Althans, dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De aanvaller van Fenerbahce, die in het verleden al actief was in het shirt van Feyenoord, wordt al de gehele zomer in verband gebracht met een terugkeer.

“Feyenoord hoopt nog altijd op een opening om Van Persie komende week alsnog te kunnen contracteren”, schrijft de krant. “Fenerbahce zal dat normaal gesproken alleen toestaan als het de huidige selectie eerste zelf nog kan versterken.” Het huidige contract van de aanvaller bij de Turkse club loopt nog één seizoen door.

De Rotterdamse club versterkte zich deze week al met een aanvaller in de vorm van Sam Larsson. De berichtgeving van het AD is opmerkelijk te noemen omdat technisch directeur Martin van Geel en hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst eerder aangaven dat de club klaar is op de transfermarkt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties