Feyenoord zoekt nieuwe Teamleider Supporters- en Jongerenzaken

donderdag 10 augustus 2017 17:17 102.755 keer bekeken 169 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Rotterdam N.V. is een van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. De club is ook op sociaal-maatschappelijk gebied bijzonder actief. De club zet zich in voor een betere samenleving, waarbij de focus ligt op de jeugd. Binnen het maatschappelijke beleid van Feyenoord vormen sportparticipatie, sociale cohesie, talentontwikkeling en een gezonde leefstijl de belangrijkste pijlers.

De uitvoering van het supporters- en maatschappelijke beleid ligt, ondersteund vanuit de Stichting Feyenoord Foundation, op de Afdeling Supporters- en Maatschappelijke Zaken. Deze afdeling bestaat uit drie teams, t.w. Supporters- en Jongerenzaken, Sport en Gezondheid en Werk en Onderwijs. Middels projecten als de Feyenoord Street League, SV GIO, Feyenoord Jobscorer, Feyenoord Fancoach en Scoren in de Wijk voorziet Feyenoord de samenleving van positieve impulsen en wordt de binding met de grote achterban van de club versterkt. Voor de Afdeling Supporters- en Maatschappelijke Zaken zijn we op zoek naar een:

Teamleider Supporters- en Jongerenzaken (m/v) 40 uur per week

De functie:
In deze functie geef je leiding aan de medewerkers van het Team Supporters- en Jongerenzaken van de afdeling Supporters- en Maatschappelijke Zaken. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor het (sociaal preventieve) supportersbeleid van de club. De activiteiten richten zich op de grote achterban van Feyenoord, waaronder de vaste bezoekers van onze thuis- en uitwedstrijden. In deze functie ben je tevens Supporter Liaison Officer (supporterscoördinator) en sla je een brug tussen club en supporters. Daarbij versterk je de band tussen club en jonge Feyenoord-supporters door intensieve samenwerking met het Rotterdamse buurt- en jongerenwerk en voortgezet onderwijsinstellingen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van een meerjarenplan en een jaarplan, het bewaken van de voortgang hiervan en het beheren van de verschillende budgetten. De projecten en activiteiten uit het jaarplan organiseer je en voer je uit. Samen met de projectcoördinatoren ontwikkel je programma’s en activiteiten op het gebied van sociale preventie, draag je bij een het (in stand houden van) een optimale wedstrijdbeleving, behartig je de supportersbelangen binnen de club en lever je een belangrijke bijdrage aan de wedstrijdorganisatie. Daarvoor heb je intensief contact met supporters, overheidsinstanties, onderwijs- en maatschappelijke instellingen, collega-clubs, enz. En ben je natuurlijk aanwezig bij nagenoeg alle wedstrijden van het eerste elftal.

Wij vragen:
- Een Feyenoord-supporter met een afgeronde HBO opleiding,
- Door veelvuldig wedstrijdbezoek bekend met de club en haar supporters;
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
- Ervaring met jongeren- en sociaal werk is een pré;
- goede communicatieve vaardigheden, integer en betrouwbaar;
- geen 9-5 mentaliteit en beschikbaar in de avonduren en weekenden;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zoeken:
Een kandidaat met enige leidinggevende werkervaring. Onze ideale kandidaat kan sturen, plannen, innoveren en feedback geven.

Je woont bij voorkeur in Rotterdam of omgeving. Je bent zeer maatschappelijk betrokken, legt makkelijk contacten en hebt oog voor de kansen en mogelijkheden van je doelgroepen. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgerichtheid.

Wij bieden:
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot verlenging; - een boeiende, maatschappelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 21 augustus 2017 op deze vacature via de sollicitatiepagina.

Gerelateerd nieuws
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64663 leden - Op dit moment zijn 126 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting